Konvertoni YouTube në MP4

Shkarkoni video në YouTube 4K në internet, konvertoni YouTube në MP4

✅ New: DownInsta - Instagram Downloader

Mjet i shpejtë për të konvertuar videon e YouTube në MP4

Y2Meta është shkarkuesi më i mirë i YouTube që lejon përdoruesit të shkarkojnë videot në youtube falas. Nuk keni nevojë të instaloni aplikacion shtesë për të ruajtur videot YT në pajisjen tuaj personale. Thjesht hapni shfletuesin tuaj të internetit dhe shkoni te y2meta.in dhe shkarkoni videon tuaj. Shkarkoni audio dhe video të YouTube në formate të ndryshme si MP3, WEBM, MP4, M4V, 3GP, WMV, FLV, MO, etj, dhe shpejtësi të ndryshme bit MP3 duke përfshirë 64kbps, 128kbps, 192kbps, 256kbps dhe 320kbps.

Si të shkarkoni MP4 duke përdorur Y2Meta?

Ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të shkarkuar video nga YouTube

1Kopjo URL-në e videos në YouTube

Shkoni në YouTube, gjeni videon tuaj dhe kopjoni URL-në e videos në YouTube.

2Ngjitni URL-në në Y2Meta

Vizitoni Y2Meta, ngjitni URL-në e kopjuar në fushën e hyrjes në shkarkues.

3Zgjidhni Format dhe Shkarko

Zgjidhni formatin tuaj (p.sh., MP4, MP3), klikoni "Shkarko" dhe ruajeni skedarin në pajisjen tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh

Si të shkarkoni video në youtube?

Y2Meta është shkarkuesi më i mirë i youtube që mund të përdorni. Është plotësisht falas dhe mbështet HD të plotë 720p, 1080p, 1440p, 2160p pa instaluar asnjë softuer.

Ku ruhet mp4 e shkarkuar?

Ju lutemi kontrolloni dosjen "Shkarkime" në telefonin tuaj ose seksionin "Historiku i shkarkimit" të shfletuesit tuaj.

A mund ta konvertoj muzikën e youtube në skedar mp3?

Y2Meta ju lejon të shkarkoni mp3 nga Youtube me shpejtësi të lartë. Shumë opsione cilësore si: 320 kbps, 256 kbps, 192 kbps, 128 kbps, 64 kbps

A mund të shkarkoj video 4K?

Sigurisht. Ju mund të shkarkoni video 4K me Y2Meta.