Shkarkuesi i YouTube Y2Meta

Shkarkoni video në YouTube 4K në internet, konvertoni YouTube në MP4

✅ New: SSSTwitter - Twitter Downloader

Shkarkues falas i videove në YouTube

Y2Meta YouTube Downloader është një mjet popullor në linjë i krijuar për të shkarkuar video me cilësi të lartë në YouTube deri në rezolucion 4K. Ai i lejon përdoruesit të konvertojnë videot e YouTube në formate të ndryshme si MP4, MP3. Përdoruesit mund ta ngjitin lehtësisht lidhjen e videos në YouTube në shkarkimin Y2Meta dhe të fillojnë shkarkimin pa instaluar ndonjë softuer. Konvertoni videon tuaj të preferuar muzikore në skedar MP3 dhe dëgjoni muzikën tuaj kudo.

Si të përdorni Y2Meta?

 1. 1

  Shkoni te YouTube.com dhe kopjoni URL-në e videos që dëshironi të shkarkoni.

 2. 2

  Shkoni te Y2Meta duke shtypur "Y2Meta.in" në shiritin e kërkimit të shfletuesit tuaj dhe duke shtypur Enter.

 3. 3

  Ngjitni lidhjen e videos në YouTube që keni kopjuar më parë në shkarkuesin tonë të YouTube.

 4. 4

  Pasi të keni ngjitur lidhjen e videos, prisni disa sekonda për të shkarkuar videon ose audion tuaj.

Mbështetni formate të ndryshme

Ju mund të shkarkoni lloje të ndryshme mediash në Y2Meta. Konvertoni videot dhe muzikat në MP4, MP3, 3GP, OGG dhe webM. Shkarkoni lehtësisht videot dhe këngët tuaja të preferuara.

Shkarkime me cilësi të lartë

Y2Meta lejon shkarkime me cilësi të lartë. Mund të merrni versionin më të mirë të mundshëm të videove, muzikës suaj. Ruani video HD, 4K, 8K në pajisjen tuaj në vetëm disa hapa të thjeshtë.

Ndërfaqe e këndshme e përdoruesit

Ne kemi një ndërfaqe të mirë të përdoruesit. Kjo e bën më të lehtë për përdoruesit të shkarkojnë video nga YouTube. Gjithçka që ju nevojitet është një shfletues uebi.

Punon në shfletuesin e internetit.

Nuk ka nevojë të instaloni ndonjë softuer ose shtesë. Thjesht kopjoni dhe ngjisni lidhjen e videos në youtube në shkarkuesin tonë të internetit. Gjithçka që ju nevojitet është një shfletues uebi si Chrome dhe Safari.

Shkarkim shumë i shpejtë

Y2Meta ofron shpejtësinë më të shpejtë të shkarkimit midis shkarkuesve të YouTube. Nuk keni nevojë të prisni. Thjesht shtypni butonin e shkarkimit dhe videoja juaj do të shkarkohet menjëherë.

Punon në iOS, Android, PC.

Y2Meta është në përputhje me pajisje të ndryshme. Ju mund të përdorni Y2Meta në MacOS, Windows, iOS, Android. Shkarkuesi ynë është një mjet i bazuar në ueb. Thjesht ngjitni lidhjen e videos në YouTube.

4K YouTube Shkarko në internet

Shkarkoni videot në YouTube me mjetin Y2Meta YouTube Downloader. Ruani dhe konvertoni YT Video në cilësinë më të mirë në MP3, MP4, webM, M4A, etj. Mjeti ynë është plotësisht falas dhe i shpejtë. Y2meta lejon navigim të lehtë dhe shkarkime të shpejta, duke ju mundësuar të ruani përmbajtjen tuaj të preferuar dixhitale në formate të ndryshme duke përfshirë MP4 për video dhe MP3 për skedarët audio.

Frequently Asked Questions

Çfarë është Y2Meta?

Y2Meta është një mjet falas në internet i krijuar për të ruajtur video dhe audio nga YouTube. Y2Meta mbështet shkarkimin e të gjitha formateve video si: MP4, M4V, 3GP, WMV, FLV, MO, MP3, WEBM, etj.

A mund të shkarkoj video nga YouTube në pajisjen celulare?

Y2Meta funksionon në mënyrë perfekte në çdo pajisje si: Android, PC, iOS, macOS. Shkoni te YT5s dhe ruani muzikën në youtube.

A mund të shkarkoj muzikë MP3?

Po. Mund të Shkarkosh YouTube MP3 me lehtësi. Ne mbështesim formatin MP3 dhe 320 kbps, 256 kbps, 192 kbps, 128 kbps, 64 kbps.

A mund të shkarkoj në cilësi të lartë?

Po. Y2Meta mbështet rezolucion video me cilësi të lartë deri në 4K. Shkarko video HD dhe video 4K me Y2Meta.