Претворете го YouTube во MP4

Преземете 4K видео на YouTube онлајн, претворете го YouTube во MP4

✅ New: DownInsta - Instagram Downloader

Брза алатка за конвертирање на видео на YouTube во MP4

Y2Meta е најдобриот преземач на YouTube што им овозможува на корисниците бесплатно да преземаат видеа на YouTube. Не треба да инсталирате дополнителна апликација за да зачувувате видеа од YT на вашиот личен уред. Само отворете го вашиот веб-прелистувач и одете на y2meta.in и преземете го вашето видео. Преземете аудио и видео на YouTube во различни формати како што се MP3, WEBM, MP4, M4V, 3GP, WMV, FLV, MO, итн.

Како да преземете MP4 користејќи Y2Meta?

Следете ги упатствата подолу за да преземате видеа од YouTube

1Копирајте го URL-то на видеото на YouTube

Одете на YouTube, пронајдете го вашето видео и копирајте го URL-то на видеото на YouTube.

2Залепете ја URL-то во Y2Meta

Посетете го Y2Meta, залепете ја копираната URL-адреса во полето за внесување на преземачот.

3Изберете Формат и преземање

Изберете го вашиот формат (на пример, MP4, MP3), кликнете на „Преземи“ и зачувајте ја датотеката на вашиот уред.

Најчесто поставувани прашања

Како да преземете видео на YouTube?

Y2Meta е најдобриот симнувач на YouTube што можете да го користите. Тој е потполно бесплатен и поддржува full HD 720p, 1080p, 1440p, 2160p без инсталирање софтвер.

Каде е зачуван преземениот mp4?

Ве молиме проверете ја папката „Преземања“ во вашиот телефон или делот „Историја на преземања“ на вашиот прелистувач.

Може ли да конвертирам музика од YouTube во датотека mp3?

Y2Meta ви овозможува да преземате mp3 од YouTube со голема брзина. Многу опции за квалитет како што се: 320kbps, 256kbps, 192kbps, 128kbps, 64kbps

Може ли да преземам 4K видеа?

Секако. Можете да преземате 4K видеа со Y2Meta.